Program profesional 1.
Data: 17-20 noiembrie 2009

Program profesional 2.
Data: 15-19 februarie 2010

Program profesional 3.
Data: 4-7 mai 2010

ALBUM FOTOGRAFII

Scopul programului Mentoring (dezvoltare organizațională, management, schimb de experiență) este de a crea posibilitatea aplicării practice în România a conținutului materialelor de instruire și a experiențelor maghiare. În acest sens, în cadrul a 6 teme (Dezvoltarea eficacității grupului, Dezvoltarea eficacității managerilor, Gestionarea conflictelor, Comunicare, TQM, Funcționarea sistemelor de management al calității), lectorii maghiari împreună cu specialiștii români evaluează și discută în cadrul workshop-urilor materialele de instruire corespunzătoare și integrează în ele experiențele românești. Rezultatele proiectului și ale workshop-urilor vor fi prezentate în cadrul conferințelor.

Workshop-urile și conferițele vor fi organizate trimestrial într-una dintre cele mai renumite stațiuni de odihnă din Ungaria, care oferă condițiile corespunzătoare pentru desfășurarea activităților profesionale și pentru relaxare după program.

Participarea la manifestările aferente a persoanelor incluse în programul Mentoring (primele 140-180 de persoane înscrise) este 100% gratuită (incluzând materialele de instruire, transportul, cazarea și masa).

Paginile web cu tematicile unor workshop-uri și conferințe pot fi accesate prin link-urile din meniul din partea stângă.

 

NFU logo

 

Copyright © MENTORING Program

Prima pagină | Prezentarea proiectului | Domenii profesionale| Manifestări | FAQ| Rezultate | Contact

 

 

s