o
Prezentarea proiectului

o Prezentarea participanților

o Prezentare profesională

 

Projekt bemutatása

Scopul programului este de a crea posibilitatea aplicării practice în România a continutului materialelor de instruire și a experiențelor maghiare. În acest sens, în cadrul a 6 teme (Dezvoltarea eficacității grupului, Dezvoltarea eficacității managerilor, Gestionarea conflictelor, Comunicare, TQM, Funcționarea sistemelor de management al calității), lectorii maghiari împreună cu specialiștii români evaluează și discută în cadrul workshop-urilor materialele de instruire corespunzătoare și le integrează în experiențele românești.

Rezultatele proiectului și ale workshop-urilor vor fi prezentate în cadrul conferințelor.
Experiențele și rezultatele acumulate în cadrul workshop-urilor și conferințelor vor fi incluse în materialele de instruire inițiale, pentru a crea posibilitatea elaborării de programe de instruire practice, personalizate în ambele țări. Ca rezultat al proiectului, instruirile vor fi acreditate atât în România cât și în Ungaria.

Scopul pe termen lung al programului este de a forma din participanții la program o comunitate profesională ai cărei membri să-și poată împărtăși experiențele acumulate în cadrul instruirilor și pe baza acestora pot să contribuie la dezvoltarea și creșterea eficacității instruirilor. Activitatea comunității profesionale poate fi sprijinită și de către lectorii maghiari coordonatori ai workshop-urilor, prin sfaturi și experiență.

 

 

NFU logo

 

Copyright © MENTORING Program

Prima pagină | Prezentarea proiectului | Domenii profesionale| Manifestări | FAQ| Rezultate | Contact