Lezajlott rendezvényeink

2009. november 17-20.
2010. február 15-17.
2010. május 4-7.toll

 

KÉPGALÉRIA

LETÖLTÉS

KÉRDEZZEN

 Üdvözöljük a MENTORING Program
honlapján!

A MENTORING Programot azzal a céllal hívtuk életre, hogy a vezetőképzésben megszerzett közel két évtizedes szakmai tapasztalatunk segítségével magyar nyelvű képzési anyagainkat hozzáférhetővé tegyük román vezetők és oktatási szakemberek, trénerek számára. A projekt során magyar oktatók román kollégák bevonásával hat szervezetfejlesztési területen (Csoporthatékonyság-fejlesztés, Vezetőihatékonyság-fejlesztés, Konfliktuskezelés, Kommunikáció, TQM, Minőségirányítási rendszerek működtetése) mutatják be a képzési anyagokat. A programok értékelése workshopok keretében valósul meg. A workshopok és konferenciák tapasztalatai és eredményei beépülnek a kiinduló oktatási anyagokba, s így lehetővé válik, hogy mindkét országban használható, testreszabott oktatási programok jöjjenek létre. A projekt eredményeképpen Romániában és Magyarországon is akkreditálásra kerülnek ezek a képzési programok.

A Mentoring (szervezetfejlesztés, menedzsment, tapasztalatátadás) program a TÁMOP 2.2.4-08/1
projekt keretében kerül megvalósításra.


Vezetőképzés

Konfliktuskezelés

Hatékony kommunikáció

Csoporthatékonyság

TQM ismeretek

Minőségirányítási rendszerek működtetése

A MENTORING (szervezetfejlesztés, menedzsment, tapasztalatátadás) program eredményeképpen Romániában és Magyarországon is akkreditálásra kerülő oktatási anyagok készülnek. Az oktatási anyagok a Mentoring programban résztvevő, regisztrált felhasználók számára ingyenesen hozzáférhetőek lesznek.
Az oktatási anyagok a workshopokon kerülnek testreszabásra, ezután következik mindkét országban az akkreditációjuk. A hozzáférés csak ezután, azaz várhatóan 2010 második félévétől lesz biztosított.


 

 

NFU logo

 

Copyright © MENTORING Program

Nyitólap | Projekt bemutatása | Szakmai területek| Rendezvények | FAQ| Eredmények | Kapcsolat